Startpagina

   Basisschool de Wieken valt in de prijzen.
        Last update 27/1/2008

Basisschool de Wieken valt in de prijzen

 

 

 

 

 
De bibliotheek organiseerde een gedichtenwedstrijd voor leerlingen van het 5de en 6de leerjaar. Basisschool de Wieken uit Molenbeersel was de grote winnaar van de wedstrijd. De werkjes van de winnaars vindt u op de site bij de bib online...
Voor de gedichtenwedstrijd hadden de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar de keuze: de klassen konden samen een gedicht schrijven of kiezen voor de creatieve verwerking van een bestaand gedicht.

De bibliotheek heeft inmiddels de winnaars gekozen. Aangezien basisschool de Wieken als enige deelnam aan de gedichtenwedstrijd, gaan alle prijzen richting Molenbeersel. Klas 5A wint de hoofdprijs, met name een gedichtenworkshop van 'Jeugd en PoŽzie' en een boekenpakket. De tweede, derde en vierde prijs - ook telkens goed voor een mooi boekenpakket - gingen in respectievelijke volgorde naar 6A, 5B en 6B.

Bij de gedichtenwedstrijd was er ook een originaliteitsprijs. Die ging naar Tessa, Ivanka en Kylia van klas 5B en Vicky en de twee Sofie's van klas 5A. 

U kan hier de winnende creaties bewonderen !

Kijk ook even bij de site van onze gemeente: www.kinrooi.be Volg jeugd en cultuur, bibliotheek, foto's gedichtenwedstrijd.