Wandeltocht / sponsortocht

Written by Caroline. Posted in Uncategorized

We vinden het belangrijk dat onze kinderen niet alleen leren met hun hoofd en handen, maar ook met hun hart. Dagelijks voeden wij onze kinderen op om uit te groeien tot fijne mensen. We zijn een model waar ze van leren, we leren ze zorgzaam zijn voor de ander, op te komen voor zichzelf en hun vrienden, we leren ze empathisch zijn. Vandaar dat we een vastenwandeling organiseerden waar we samenhorigheid en empathie naar buiten droegen.

Tijdens de vastenwandeling willen we alle mensen die in aanraking komen met kanker, persoonlijk of verder weg, een hart onder de riem te steken. We maakten er een sponsorwandeling van en doneren aan het kankerfonds zodat zij hun nodige onderzoeken kunnen doen en dat mensen nog beter en sneller behandeld kunnen worden.  
We hebben ook een deel aan Think Pink genschonken omdat zij een organisatie zijn die vooral rond borstkanker werken.
Wij willen graag iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen aan deze wandeling. De kinderen hebben een enorm bedrag bij elkaar gehaald, dit zou zonder ouders/grootouders/buren/vrienden en familie nooit gelukt zijn.

Daarnaast hebben de collega’s van DeWieken ook nog een wandeling georganiseerd naar Heppeneert. Sommige wandelden 10 km, anderen 5 km. In Heppeneert hebben we samen kaarsjes gebrand, gebeden, samen beleefd, samen gelachen. Het deed Rachel en mij enorm veel deugd om te voelen hoe zeer de collega’s met ons begaan zijn. Wij hebben een topteam met een enorm veel liefde voor elkaar.

https://dewieken.be/